Judgement of Corruption

 2014.05.05. 22:02

Hoy! Megelégeltem, hogy nincsenek új bejegyzések, - megint - és hogy közeleg a vizsgaidőszak, - megint - és hogy depressziózok, - megint - úgyhogy mindezt elkerülendő, lelki békém helyreállításának érdekében úgy döntöttem, két héttel a vizsgák előtt - ami mondjuk kicsit füllentés, mert japán vizsgám jövő hét hétfőn lesz (átrakták most szerdáról! *.*) és szóbelim meg jövő pénteken, de sebaj xD - gyorsan még helyreállítom az érzelmi világomat kedves vocaloidainkkal... Mindenek előtt, mától kezdve Kaito-hét van. Dotto.

És ha már Kaito, hát nem tehetem meg, hogy ne ezzel a gyöngyszemmel kezdjek - boruljunk le ismét Mothy hatalmassága előtt és zengjünk ódákat hozzá~

Ez volt az első szám, amit Kaito-tól hallottam - minek okán amikor ismerkedtem a témával, többek közt Mothy Hét Főbűnhöz írt dalciklusával (ami egyébként merőben több, mint hét dalból áll, és tele van kitekintésekkel Mothy többi művére is xD) akkor ezt sem hagytam ki. A Kagamine-ikrek számait - Daughter of Evil és Servant of Evil - már mutattam belőle, amúgy, és szívből ajánlom még Meikoét - Epicurean Daughter of Evil - ami meg Mikut illeti, szegénykém dala nem jött be ebből a ciklusból. x'D (Szegénykémnek nagyon sok száma nem jön be... xD)

Nna, de szóval ennyi, remélem, az egy hét alatt fogok tudni mutatni nektek sok ismert és sok kevésbé ismert Kaito-számot, és fogtok neki örülni. ^^ (Az utána következő héten meg legyen meglepetés, - bár nyilvánvaló xD - hogy ki lesz a kiszemletem. xD)

Adieu!

Címkék: zene vocaloid kaito

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr106120768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alessias 2014.05.07. 17:41:37

Ééééééésénerről mééééééérmaradtamle??? :'''''''(
(valahogy elkerültük egymást ezzel a bejegyzéssel, azt hiszem, úgyhogy bocsi (..)...)

Tadeshi 2014.05.07. 19:34:36

@Alessias: Ugyan már, semmi gond. xD De legalább megtaláltad. ^^ Úgyhogy most már hivatalosan is élvezheted a Kaito-hetet~ x3
süti beállítások módosítása