Platanus

 2014.02.21. 15:12

Hoy! Ma hajnalban sem ment a posztolás - de cserébe majd mesélek egy mulatságos dolgot, ami ma történt meg velem~

De előtte lássuk a nap számát, ami ma történetesen megint egy instrumental-szám, a Platanus Hazue ni Kaze wa Nemuru - amely azt jelenti, hogy A Szél egy Platánfa levelének csücskén alszik. Igazán bájos, már ahogy én elképzelem a dolgot a zenét hallgatva. ^^ Képzeljétek el ti is:

S lévén ez is énekszólam nélküli szám, ezúttal sincs szöveg - van helyette fentebb beígért mulatságos eset. xD

Képzeljétek, ma mentem, hogy Csillával találkozzak Saci ajándéka ügyén - közös ajándékot kap tőlünk, és így ő is jól jár, mert olyat kap, amit szeretne, és én is örülök, mert Csilla intézi a rendelést, és egy gonddal kevesebb, hogy kinek mit adjak a szülinapjára x'D - és előtte voltam postán, ahol realizáltam, hogy csak ötezres van nálam, meg némi apró... És morogtam is magamban, hogy fel kell váltanom, és reménykedtem, hogy Csilla fog tudni visszaadni majd... De erre végül is nem volt szükség, ugyanis ahogy mentem a Kálvin felé, azon sóhajtozva, hogy bár lenne egy ezresem - egyszer csak megláttam a földön egy gazdátlanul és magányosan heverő ezrest. Föl is vettem szegényt, ne ázzon ott a vizes földön, és mivel körbenéztem, és senki nem rohant meg és vetette rám magát, hogy "Az az enyém, adod ide?!", ezért diszkréten zsebre is vágtam. xD

Gyerekek, életemben először tapasztaltam azt, hogy fohászom meghallgattatott. x'D (És bárki is hagyta el azt az ezrest ma a Kálvin és az Astoria között a Múzeum körúton a posta előtt, köszönöm neki, és nyugodjon meg, jó helyre került a pénze, ajándék lesz belőle. x) De azért legközelebb vigyázzon jobban a pénzére. x'D) De nekem olyan jó kedvem lett, hogy azóta folyamatosan vigyorgok, és még az se lomboz le, hogy milyen sokat költöttem ebben a hónapban teljesen felesleges dolgokra megint... x'D De sebaj!

Na, ennyi akartam lenni mára. ...Lassan lehet, nekem is szülinapi kívánságlistát kéne írnom... Lassan. xD

Adieu!

Címkék: zene születésnapok őrültségek ali project

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr675825648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása