Cantarella

 2013.08.21. 00:30

Hoy! Képzeljétek, három napja mást se csináltam, csak varrtam, varrtam, és varrtam, mint egy félőrült - de végre kész vagyok mindennel! x3 Lett két új loliszoknyám, egy új rövidnadrágom, megcsináltam Évi ruháját, és közösen befejeztük Hina szoknyáját is - Hinaaaaa, kész az ikeroutfitünk!! =D - úgyhogy királyság van~ (És már megvan fejben a kövi project... xD)

Meg tegnap este néztünk Estyvel és Zsófával tűzijátékot, ami idén valami gyönyörűségesre sikeredett - olyan szerencsés helyen lakom, hogy a kb. két utcányira levő parkban is minden augusztus huszadikán lőnek tűzijátékot, de csak a Nagy Tűzijáték után. Szóval az ember először nem a parkba megy ki, hanem a régi kőfejtőgödörhöz, aminek a tetejéről tiszta időben ellátni a Citadelláig - ma este még a kivilágított Várat is láttuk x3 - és onnan nézi végig a belvárosi tűzijátékot - majd kényelmes tempóban átsétál a fél utcával arrébb levő parkba, és végignézi az ottani lövöldözést, amit nagyjából 100 méterről lőnek fel. x3 (És az idei csodaszép volt~ *.* Csak rövid... xD)

Na de szóval, a mai szám is gyönyörű lesz - egy Miku - Kaito duett feldolgozása, ami véleményem szerint az eddigi leggyönyörűbb Cantarella-verzió, amit valaha csináltak. *.* (Legalább is nekem rohangál a hideg a gerincemen fel-alá, és tiszta libabőrös leszek, mikor hallgatom...)

És tessék, még angol fordítást is kaptok hozzá. xD Meg csak úgy, hogy halljátok, megmutatom, milyen az eredeti - és még egy szám, amiben el tudom viselni Miku hangját. (Lehet, mert kevésbé hallani. xD Bocsánat, ez gonosz volt. xD)

0:20-nál kezdődik a szám - csak azért ezt a verziót kapjátok, mert ennek a legjobb a minősége, és ennek a klipje tetszik a leginkább. xD (Csak szegény Len... majdnem minden számban meghal - vagy lány ruhában végzi... x'D)

Nna, de remélem, mindkét verzió tetszik - én az eredetit és 96猫  feldolgozását is imádom~ x3

Adieu!

Címkék: zene ruhák varrás vocaloid hatsune miku utaite 96猫 kaito

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr985468984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alessias 2013.08.21. 09:59:58

Én tudod mit csinálok három napja? Dobozokat pakolok... Pedig de szívesen mondanám, hogy "képzeld, három napja mást sem csinálok, csak ékszerezem"... Na de legalább most már ott alszunk, igaz, hogy egyelőre csak dobozhegyek közepette. :)

Tadeshi 2013.08.21. 14:21:03

@Alessias: Jaj, szegénykém. =D De legalább van szép új házatok, szép új szobád, szép új dekorációs elemeid - és lesz még, ha rajtam múlik, van otthon még sok fonott kosárkám, ugye igényt tartasz rájuk? XD - van melód és kereseted, azt csinálsz, amit akarsz - és úgy irigyellek. x'D
Viszont... majd ha túl lesztek a költözés fáradalmain, tudunk majd találkozni, hogy odaadjam a hegeszteni való dolgokat? ^^" (Meg a kiskosárkákat, fáradtságos munkádat megfizetendő. x'D)

Alouette 2013.08.22. 13:28:23

Egek, ez szerelem volt első hallásra, még annak idején Pokotával X3 Tudod, az a random " ismerkedjünk utaitével és kattintgassunk rá a számokra a lejátszási listájában olyan sorrendben, ahogy megtetszik a címük"-effektus :D Az a verzió kicst zúzósabb, viszont ez a zongorával s hegedűvel meseszép X3 Lennek meg csak annyit üzenek, hogy c'est la vie, mon Chat... XDDD Vagy női ruha, vagy kinyiffanás, nem tudom, melyiket utálja jobban :D

Tadeshi 2013.08.22. 19:58:33

@Alouette: Hjajh, Pokota~ Khm, elnézést. xD
És az még semmi, de amikor szegénykém lányruhában van, ÉS még meg is ölik, az mekkora szívás! XD (Lásd Servant of Evil... *szipp*)

Alessias 2013.08.23. 15:07:34

@Tadeshi: Hát hogyne! Csakhogy az "azt csinálok amit akarok" azért még nem annyira igaz... :) Egyelőre dobozhegyek között, elég izgalmasan élünk, és van még egy "kis" meló, amíg felszámoljuk az ideiglenességet (pl. csinálunk egy konyhát...), de ha aug. 29-én valamikor ráérsz, találkozhatunk.
Azért minden ellenére ha neked lennék, én is irigykednék magamra... :)

Tadeshi 2013.08.23. 19:42:00

@Alessias: Na tessék. XD Ellenben 29-én ráérek - legalább is pillanatnyilag úgy fest XD - szóval akkor majd még ezt megbeszéljük~ x3
süti beállítások módosítása