Addict

 2013.08.04. 13:13

A mai számot ajánlom az összes gamernek és kockának, akik hozzám hasonlóan lassacskán annyira függők, hogy képesek megvenni egy mangát csak azért, mert a kedvenc játékuk alapján írták és rajzolták. (Ez nálam a Kingdom Hearts - igen, van belőle manga, és képzeljétek, ezek a németek még ki is adták az összes létező kötetet~ Amit tegnap egy kedves, lindaui mangaboltban be is szereztem - jó, nem az összeset, az sok lett volna, de a Kingdom Hearts - Chain of Memories, és a KH II első kötete hazajött velem. x3)

Ez volt asszem a második szám, amit hallottam a csajtól - és ha megnyitjátok a YouTube linket, akkor olvassátok el a második legtöbb "like"-ot kapott kommentet: "Her voice... it makes all da girl go lesbian"

Nem én mondtam. x'D

Címkék: zene manga vocaloid utaite 96猫

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr945444053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alouette 2013.08.10. 14:24:45

Hümmm... ez most hallom először, de határozottan biztató :)

Tadeshi 2013.08.10. 15:15:42

@Alouette: Az eredetit Rin énekli - ha jót akarsz magadnak, azt nem hallgatod meg. x'D (Viszont van soook-sok utaite, akik még feldolgozták, és azok jóóók. x3)
süti beállítások módosítása