Hadinapló

 2013.06.06. 20:01

Keleten a helyzet változatlan. Az eső miatt lassan haladunk az ellenség tábora felé. Az osztagok kimerültek, elcsigázottak, járvány ütötte fel a fejét. A '38-as, '83-as és '94-es blokkban torok- és fejfájás, heveny orrfolyásos vírus dönti le sorra a katonákat. A '69-es blokk fele megszökött. Keresésükre indultak a '07-es és '33-as blokk megmaradt emberei, legutoljára jelentést tegnap este kaptunk.

Élelmiszer egyre több lesz, ahogy fogynak az emberek, a járvány miatt a gyógyszerek azonban vészesen fogynak. Utánpótlásra van szükségünk!

Vasárnap óta nincs újabb támadás, sem bombázás. A katonák nyugtalanok. Felderítőink szerint felfegyverzett, ellenséges osztag van tőlünk alig 50 km-nyire. Holnap reggel hét-nyolc körül érhetnünk lőtávolságon belülre, fél kilencre már ott leszünk. Ha támadnak, harcolunk, az utolsó emberig!

Utánpótlást kérünk! S.O.S.!

--------------------------------------------------------------------------------------

P.S.: Tadeshinek agyára ment a töritanulás... XD

Címkék: történelem napló őrültségek

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr625314973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Ellu 2013.06.07. 11:40:48

ÁÁÁÁÁÁÁHHHH!!!
HOL???
*rémült körbenézés*
Megijesztettél.

Tadeshi 2013.06.07. 16:16:00

@Tengermacska: Az volt a cél. ^^ xD Bocsi. XD
süti beállítások módosítása