World's End After

 2012.12.24. 23:32

Hát csak túléltünk még egy világvégét, gyerekek, nagyon ügyesek vagyunk, igazi tehetségek. =D Ami engem illet, nagyjából túl vagyok minden esedékes ajándékozáson, legalább is az elkövetkező pár napra - nálam ez volt inkább a világvége-feeling XD - és most nem hencegnék el, mennyit rohangáltam és mennyit idegeskedtem az ajándékokért, amiket át sikerült adnom. xD Ellenben...

Azzal már szeretnék hencegni - hehh - hogy én mit kaptam. xD Tegnap tartottunk Kishiéknél egy Fogadós-összeruccanásnak tervezett, végül hatból négyfős ajándékozásnak megmaradt összeülést, és kaptam gyönyörű kiadású Stendhal: Vörös és fehér-ét Aidától, iszonyat-édes sárkányos bögrét Hinától, és Kishi meglepett egy imádni való hőlégballonos medállal - azóta Hinával lebeszéltük, hogy varrunk magunknak hőlégballonos szoknyát, és iker-outfitelünk XD - és kaptam még tőle Darren Shan: A vámpír herceg kötetet - hatodik a 12 részes sorozatból, haladok, gyerekek, a végén még meglesz az összes! XD 

Aztán még nyolcig ott voltam, ittunk forralt bort és teát, meg boros teát - csodás volt! *.* - ettünk egy kazal mézeskalácsot meg bejglit, aztán Hina elkísért az Örsig, mert onnan is haza tudott menni. xD Aztán amint hazaértem, és amint öcsi is elaludt, nekiestünk a fenyőfa-dekorálásnak - idén is vörös lett xD - és drága öcsikém jó szokásához híven reggel hétkor rontott be hozzám, hogy kifelé, mert jött a Jézuska. Olyan bájos... xD

És ó, én olyan boldog voltam: kaptam szüleimtől billentyűzetet a tabletemhez - hiphiphurrá! - és igaz, hogy angol, és az y és a z fel vannak cserélve, de talán hozzászokok majd... (Amint szerzünk adaptert a billentyűzet miniUSB-jéhez, mert Tabbien csak vastagabb USB-csatlakozó van, és a kettő nem kompatibilis... xD)

És megleptek még egy új fülhallgatóval, de kérem nem egy kis ócska szarral, mert öt év garancia van rá. xD És járt hozzá olyan kis doboz, amibe bele lehet tekerni, szóval ha belerakom a táskámba, nem fog összegabalyodni, és kisebb az esélye, hogy eltörik... *.* (És olyan hangja van, hogy megijedtem tőle első hallásra. xD A fülest nem is lehet érezni, mintha csak úgy á la nature szólna a fülembe a zene~)

Szóval nagyon boldog voltam reggel, mikor fél nyolckor visszabújtam az ágyamba tovább csicsikálni. xD Aztán ma este tartottunk nagy családi vacsorát, meg még nagyobb ajándékozást - és elég hatásosan lepődtem meg a három napja magamnak megvett fekete kalapon és bakancsszerű csizmán, amit nagyiék álltak nekem. xDAmin ellenben tényleg meglepődtem, az Tóth Krisztina: Magas labda kötete volt - abban van az Az vagy nekem... kezdetű vers, ami miatt megszerettem Tóth Krisztina verseit... x3

És boldog vagyok, mert van még 4000 pénzem, ami asszem el fog menni a hőlégballonos anyagra. xD (És ha marad, az meg tüllre, mert nem állapot, hogy nincs egy normális alsószoknyám, ami mondjuk tartana is valamit... És én rendelnék nagyon szívesen, kinéztem magamnak egy Classical Puppets-drágaságot, ami aztán egy hurrikánban is tartaná a formát, olyan szép pufi, de nincs most 50$-om rá... xD)

Úgyhogy ezek vannak velem. Mindenkinek Boldog Karácsonyt még így utólag - és mindenki meglepetésére most előrukkolok egy képpel a karácsonyi, Évi szerint angyalkás outfitemmel (ha már az ajándékaimmal elhencegtem, elhencegek a rucimon is - ami igazából nem valami nagy szám, valami shiro-loli féleség... xD), íme:

IMG_20121224_131138.jpg

Ez volna. Blúz Kishitől véve, Bodyline-os, a szoknya és a fejdísz saját gyártmány, a cipő még a szalagavatós csájnámártos gyönyörűm. (Harisnya - bár nem látszik - szintén szalagavatós, és el is szakadt... Ami a kép minőségét illeti, elnézést kérek, apa telefonja nem tud jobbat, én meg nem bírtam ennél életképesebb fejet vágni, ami miatt szintén elnézést - ne azt nézzétek lehetőleg. xD)

Legközelebb a fehér harisnyámat veszem fel hozzá, meg eltüntetem a karikákat a szemeim alól, és akkor talán a kép is jobban fog sikerülni. =D) Addig is további szép estét!

Adieu!

Címkék: karácsony ajándék napló lolita ruhák őrültségek

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr174978617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.Ellu 2012.12.25. 12:53:22

Ohohó, még egy burkolt célzás, de ez már átsuhant a vállam felett:)
A bambuszka jól van él, virul, és akkorát nőtt, hogy csak néztem!

Tadeshi 2012.12.25. 16:08:00

@Tengermacska: Neked, Nektek iiiis! *.* A bambuszokra meg vigyázni, és kívánom, hogy hozzanak jó szerencsét! x3

Tune-chan 2012.12.25. 17:55:42

Annyira furi nekem ez a loli-vonalad~...

És ehh, más értelmes most nem megy ^^" Bocsi...

Tadeshi 2012.12.26. 13:23:11

@Tune-chan: Semmi gond. xD
Majd megszokod. =P (Majd ha ráveszem magam, hogy fotódokumentáljam a jobb összeállításokat... Aminek nem fogok új blogot nyitni, mert minek - egy bőven elég, legalább azt rendesen kéne már szerkeszteni. xD)
süti beállítások módosítása