Árnybírót Rukkolán

 2012.09.27. 18:26

...Őszintén be kell vallanom, perpillanat szívinfarktus közeli állapotban vagyok. De komolyan. Ekkora mákom nem lehet, nem, ez képtelenség, és... Úristen! XD

Na jó, meséltem már a Rukkoláról - online könyvcserélde, bedobsz valamit a közösbe, ami neked nem kell, kapsz érte pontot, ha valaki elviszi, és akkor szép az élet, mert te is happolhatsz. Na most, én ma délután adtam át egy könyvet a kedves vevőnek, és amint visszaért a hölgy a munkahelyére, már le is nyomta az "Átvettem" gombot, úgyhogy lett is pontom dögivel.

Persze már egy igen terjedelmes listával rendelkezem azzal kapcsolatban, hogy mit akarok beszerezni (Vörös és fehér, Faust, Csongor és Tünde, Rómeo és Júlia, de ha már itt vagyunk akkor egy Hoffmann-összessel is megdobhatnának, egy Arany virágcseréppel feltétlenül, meg a Homokemberrel, illetve egy Schlemil Péter különös története is jöhetne, meg életcélom beszerezni a de Sade életművet - bár mondták, hogy azt célszerűbb megvenni antikváriumban, úgyis mindig elhappolják előlem xD) és lényeg a lényeg, hogy azért nem siettem el ennyire a dolgot, bár a "Szentimentalizmus", "Szimbolizmus" és Gogol Holt lelkek-je is már egy ideje várólistás, és azonnal happolható...

De én azért még egyszer szétnéztem a Legfrissebb rukkolásoknál, és mit ad a sors, mit találok? Árnybíró 1, 2, 3. Rukkolán. Igen, kedves, drága olvasóm, ez azt jelenti, hogy a szívemnek egyik legkedvesebb manhwájának első három kötete lassan az én mangás polcomat fogja díszíteni - teljesen ingyen és bérmentve...!! Életemben nem szereztem még mangát ingyen, főképp nem Árnybírót, édes jó istenkém, ez-ez-ez...!

Igen, félre is toltam a felgyülemlett listámat, és elhappoltam a három drágaságot. Nehogy már ne. (És amint ez megtörténik, már csak 14 kötetre lesz szükségem, amit még jó ég tudja, hogyan, de beszerzek - ez egy égi jel, hogy az én polcomra kell mind a 18 Árnybíró kötet, és itt az ideje elkezdenem a gyűjtést... xD)

Aztán majd jöhet a többi "want it" példány... (Kéne nekem Hellsing 10... a NANA-val is le vagyok maradva, a 10-es kötet már a webshopban van, nekem meg csak hatig van meg... Hájájájj... XD Úgy érzem, egy élet műve lesz őket összeszedni szépen, jó áron/rukkolán... xD)

No, ennyit akartam, minna-san, és kezdjetek ti is Rukkolázni, mert megéri. ^^ (Ingyé' könyvek, emberek, ingyé'! Ez a világ legjobb befektetése! Felesleges könyvei mindenkinek vannak otthon, nem? XD)

No, adieu! ^^

Címkék: könyv napló manga

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr164806677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alouette 2012.10.03. 14:32:31

Örülk neked, szívem :) Egyre inkább csináljátok ti ketten Tune-nal a kedvet nekem is a Rukkolázáshoz...xD

Tadeshi 2012.10.03. 18:38:57

@Alouette: Ezaz... x3 Láttam ám Éjféli Operát is Rukkolán. ^^
süti beállítások módosítása