MSN-Idézet

 2011.04.16. 21:21

Tadeshi - A Félig Megdöglött Alkimista üzenete:
*,,Oklevél Orosz Tünde részére, az xyz Kamara Fesztiválon elért BRONZ minősítésért"
lucus:) üzenete:
*tök jóóó!:D
*grat!
Tadeshi - A Félig Megdöglött Alkimista üzenete:
*köszi. az az igazság, hogy ennyiért otthon is maradhattam volna
lucus:) üzenete:
*ennyivel tartoztál jóbarátunknak, Lucifernek:)
 

Ezzel Luca ma megmentett a depibe zuhanástól. Olyan jót röhögtem azon a Luciferes szövegen, hogy csak na. xD 

Egyébként igen, a napom ma abból állt, hogy koncerteztem, mint egy félőrült. Délelőtt a Kamarával mentünk ki Budára, a Kodály Zoltán Zenesuliba, Kamara Fesztiválra. Szép volt, jó volt, nyolckor találkoztunk Örsön - ergo hétkor keltem... - tizenegykor játszottunk, előtte kaptunk ingyen kaját - a lényeg XD - és a Party Tango egy eszméletlen jó szám, Jürg Kindle egy zseni - volt, ha már nem élne. x3

De mint az idézetből is látszik, csak Bronz minősítést értünk el vele. Segáz. Mi élveztük, és az a lényeg. (Meg hogy a próbatermünkben volt egy zsiráfos CD-tartó, fekete volt, és vörösek voltak a szemei. Ebből mi lett? Csillagszemű, kommunista zombi-zsiráf. Nem fűzök hozzá több kommentet, ezt a kamaratársaimmal kreáltuk együtt - Noémi, Bálint és Panka a három illető, meg még a kicsik közül Ármin. xD)

Aztán bumlizhattunk vissza Mátyásföldre - konkrétan Budapest másik végébe... xD - előtte még kajáltunk a Sugárban, majd utána húsz perc késéssel megérkeztünk fél négyre az Erzsébetligeti Színházba, mert ugye délután ott is volt egy szereplésünk! Csak az már zenekarral együtt.

Szóval, gyorsan összejátszottuk a zenekari darabokat - megjegyzem, két hete láttam utoljára azokat a kottákat...? - aztán már ültünk is ki, hogy akkor gyerünk emberek, showtime!

De jó volt. Nagyon is jó volt! Végre nagyjából összeállt minden, még ha el is csesztem a futamot a Rókatáncban, legalább időben léptem be a kritikus résznél. xD Ahem, de annyira jók voltunk! x3 És utánunk jött a Sligo Szimfonikus Zenekar, egyenesen Írországból! 

Hihetetlenül jók voltak... *.* Játszották szinte az összes kedvencemet: Csajkovszki-tól a Virágkeringőt, Grieg-től az In the Hall of the Mountain King-et, és a klasszikusok után mi jött?! Michael Jackson - The King of Pop. =D Utána meg Star Wars és Indiana Jones betétdal, Rózsaszín Párduc - annál komolyan majdnem táncra perdültem xD - zárásként meg a Titanicból játszottak egy számot - nem, nem a legismertebbet, hanem valami mást, de két csajszi még táncolt is rá. *.* Eszméletlenül jók voltak! x3 (Ha még be is hangoltak volna koncert előtt... xD Igen, kicsit hamisak voltak, de na, azt meg lehet bocsátani.)

Szóval, fantörpikus volt. ^^ Ha nem lennék jelenleg olyan állapotban, mint egy felmosórongy, még örülnék is a fejemnek. xD Na jó, ez egy ilyen agymenősre sikeredett bejegyzés lett, bocsánat, de többre jelenleg nem telik tőlem. Bár, tök mindegy, úgyse kommentál senki. Én meg lépek is... Bye-bye!

Címkék: zene gitár koncert fáradtság napló

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr852832069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tune-chan 2011.04.16. 22:22:23

Note: a gúgli jóbarát, de Jürg Kindle még él. Úgyamúgy. xD

Bocsi, de igazán nincs más hozzászólnivalóm. ^^"

Tadeshi 2011.04.17. 19:24:24

@Tune-chan: Köszönöm az információt, tegnap olyan szinten fáradt voltam, hogy nem volt lelki erőm utána nézni. XD

Segond. Legalább komment! XD

.Ellu 2011.04.27. 20:10:29

@Tadeshi: Jó! Tudomm! ÉNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!
süti beállítások módosítása