Töltögetéééés...

 2010.08.17. 17:34

Lehet rám mondani, hogy idióta vagyok, azt is, hogy barom, azt is, hogy perverz - de én akkor is le akarom szedni Yamane Ayano összes munkáját. xD (A hölgy yaoi-mangaka, többek között az ő keze munkája a Crimson Spell, a Foreign Love Affair, a Viewfinder-sorozat, cska hogy olyanokat említsek, amikről volt szó korábban.) Khm, ezek volnának így az ismertebb munkái - legalább is számomra xD - és a többi meg...

A többire meg ma találtam rá - én mindig tudtam, hogy a LiveJournal egy fantasztikus hely, de hogy ennyire?! - és hát, nagyot néztem. xD Wikipedián ugyanis csak néhány munkája votl felsorolva - konkrétan ez a három, amit most én így megemlítettem első körökben xD - szóval meglepődtem, hogy nem csupán ennyi van, hanem... nagyon sokkal több. (Kellemes meglepetés volt. ^^)

Rajzolt még egy pár Oneshot-ot, jónéhány Slam Dunk doujinshit, két Final Fantasy VIII-as doujinshit - tényleg, azzal is kéne már játszani, mert a hetest nemrég kezdtem újra, de még csak az első mentéspontig jutottam el xD - három Artbookot, és nemegy visual novel-hez készített illusztrációkat - jelenleg épp azokat töltögetem bőszen. xD

Szóval, hogyha ezidáig keveselltem volna a fordítani kívánt doujinshi/mangamennyiséget, akkor most lehet itt dömpingelni ezerrel. =D (Bele is kéne kezdeni végre... xD A GerXIta-sba már nagyon, mert az volna a kövi... És aztán ráálhatnék a RussiaXPrussia doujinshire.)

Ööö... Eltértem. xD Km, szóval, valamiért nagyon bejönnek Ayane-san művei, főként a rajzstílusa - az első, ami a kezem ügyébe került tőle, az a Crimson Spell volt, németül. Azóta beszerzésre került az is, az első két kötet, és azt követően jött haza velem Kishitől a Foreign Love Affair - a Sensitive Pornograph társaságában xD - és a Viewfinder-t meg neten követem nyomon. xD Éééés valahogy úgy éreztem, hogy nekem most keresnem kell, hátha találok újdonságokat... És találtam is! 

ITT

Lessétek meg, mert megéri. x3 Angolnyelvű a legtöbb, szóval, jó töltögetést kívánok előre is. xD Én úgy... egy óra óta azt csinálom. xD És most csak ennyi, mert szedegetem lefele az Artbookokat is, és egy már le is jött... x3

Szóval, jaa ne! x3 Chuu~! ^w^

Címkék: ajánló napló manga yaoi doujinshi

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr672228491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alouette 2014.06.16. 17:30:52

Kiiiicsi, naaaagyon kiiiicsi Tünde :D Eddig voltam jó kislány és nem kerestem... khm, antik bejegyzéseket, de ennek most vége :DD Jajj, mennyire szeretem én azt a mangát... :3 Szerelem volt első látásra <3 ( És megjegyezném, cuki voltál itt nagyon~ <3 )

Tadeshi 2014.06.17. 09:29:20

@Alouette: Hmmm, ez a bejegyzés még egész vállalható. xD És amúgy mit vártál, milyen kicsi leszek egy négy éves bejegyzésben? =P (Bakker, négy éves bejegyzés...! Uramisten... Lassan négy éves lesz a blog kereken. x'D)
Amúgy, annyira megijedtem múltkor...! Rendezgettem a yaoimappám, és azt vettem észre, hogy eltűnt majdnem minden Ayane Yamano-manga! T.T Tökre elkeseredtem... De majd leszedem őket újra. xD
süti beállítások módosítása