Az "Itthon, betegen" kezdet egy haikura emlékeztet... "Itthon, betegen\Vágyakozva írom\utolsó soraimat." Milyen? (Elég gáz, így első haikunak. xD) 

De, igen, mint olvasható, lebetegedtem - megint. Ezúttal nem lázas vagyok, hanem kedd este a doki kiírt csütörtökig. =S Remek. xD (Bár, amikor ma reggel felébredtem, és kipihentem magam, és konstalláltam, hogy eltűntek a fekete karikák a szemem alól, megbocsátottam neki. xDDDD) És a kiírásom oka: Fulladásosköhögésesszáraztorokgyulladásrahajazófertőzőszirszar. Szépséges összetett szó. xD Nyelvújítok. xD Alkottam már olyan szót is, hogy lehetségtelen. xD Meg a kedvencem: szemöldökizomösszeráncigálódás. xD 

Nade, hogy ha beteg vagyok, miért vagyok itt, és mondjuk miért nem a pénteki prezentációmra/irodalom javítómra tanulok? Passz. xD Télleg jó lenne tanulni ezen kettőre, meg meg kéne csinálgatni a leckét, de rohadtul nincs hozzá kedvem. xD Helyette egy kicsit szedegettem le zenécskéket. X3 Újra rátaláltam pölö az Offspringes számokra... Hjajh... Imádom azt a bandát... Nem néznek ki olyan jól, mint Axl Rose fiatalkorában, de a zenéjük baszottjó. (És az énekes se csúnya, sőt! XD) 

Node, akkor lássuk a szörcsing eredményét. xD Először is, a kedvenc számom: Original Prankster.

(Csak jöjjek rá, hogy kell youtube vidit betenni, isten bizony leteszek a linkekről. xD De azért katt rá, megéri. xD Már, ha szeretitek a punk-rock stílust - azt játszanak ugyanis. S ha nem tudjátok mi az, soha jobb alkalom, hogy meglessétek. =P) 

Második kedvencem: Pretty Fly (for a White Guy) Egyébként, már csak a videoklippek miattis érdemes megnézni őket. xD Jó kis sztorikat csináltak meg. =D 

Harmadik: Want You Bad Ennek a klippje tetszett a legjobban. xD Szóval ezt azért nézzétek meg. =P Egyébként a sztorija is jó. xD

És akkor még jöjjék kettő, most a negyedik: Why don't You get a Job?  Ennek is inkább a klippje tetszett, de a zene se rossz, félreértés ne essék. xD 

És akkor egy ötödikkel zárnám az Offspringes művelését a blognak: Can't get My Head Around You A klippnek ritkaszar minősége van, de szerencsére nem az a lényeg. xD S ha esetleg oly mértékben tetszenének a számok, hogy a szöveg után érdeklődnétek, akkor ajánlom a www.offspring.com nevecskére hallgató oldalt. xD A MUSIC menüpontban ottvannak az albumok, egyikre katt, zene kikeres, és a kis szöveges lapocskára mellette katt, s voilá, ottan van a szöveg. =)

S ha már zenéről van szó, s ily nagyon benne vagyok a dologban, írom, hogy a Metallicára is kezdek rákapni. (Sári, ezer kössz mégegyszer, hogy volt törelmed - és egyfolytában nyaggattál, hgoy fogadjam el xD - elküldeni azt a két Metallica albumot, plusz a szerinted legjobbakat. Nekem is lett ám egy rakat kedvencem tőlük - bár inkább a zúzósabb számaik közül. xD 

Szépen sorban pedig a King Nothing, Devil's Dance, Creeping Death, Master of Puppets - aminek 3:36-nál kezdődik egy kuuuuuurva jó gitárszólója, amit imáááááádok. Khm. Szóval, egen. Jah, és ezek mellett elkezdtem kiművelni a tudásomat és fülemet Guns 'N' Roses-ból is - és Sárival együttesen arra a következtetésre jutottunk, hogy Axl Rose egy isten volt, mielőtt mi megszülettünk. (Most 47 évesen nem mertem róla képet keresni, mert kiábrándulnék belőle. xD Legalább is Sári ezt mondta. xD) 

Úgyhogy, ezek velem az események. xD Legalább is, így betegen. (Eszembe jutott az eredeti haiku! "Úton, betegen\Aszó mezőkön\Álmom barangol.") Hjaaaaajh... Nincs ötletem, mit akarok írni. xD De jóh, idáig azon panaszkodtam, hogy nincs időm írni, bezzeg most, amikor lenne időm, akkor ötletem nincs. xD Rohadt életbe! XD Kicseszés. xD Bráh... (És a leckét is el kéne kérni, és tanulni kéne, a rohadt élet, de bazira nincs hozzá kedvem. xD Gráááááááj. xD Miért is nem írattattam ki magam péntekre is? Jah, mert prezentálok... Brrr... Beni nagyon megharagudna, ha ma közölném vele, hogy nekik kell prezentálni? Öh... Jah...)

De istenem, most komolyan! Rám hagyták az egész megcisnálását, Beni összesen annyit segített, hogy adott egy forrást, Kata megcsinálta az effekteket, Nikinek meg már nem maradt munka. (Beszélni nem beszélt volna...) Úgyhogy, kire hagyjuk az egészet? Rám. Még jó. xD

Najó, most már kezd fájni a gyomrocskám... Meg a fejem... xD (Kilenkor ettem utoljára, s most van három óra - enni kéne valamit. xD) 

Sikerült leégetnem a torkomat a hársfateámmal. xD Ügyes vagyok? XD Najó, most vagy abba kéne hagyni a klaviatúra püfölést, avagy el kéne kezdeni valamit komolyabban írogatni... (Inkább utóbbit kéne, de nincs energiám elkezdeni valamit... Inkább folytatok... xD AtA-t mondjuk, annak Tune is örülni fog. xD)

Úgyhogy, akkor most egy darabig el is köszönök. ^^ Bye-bye!

Címkék: zene fáradtság napló metallica gunsnroses

A bejegyzés trackback címe:

https://tadeshi-diary.blog.hu/api/trackback/id/tr811534409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tune-chan 2009.11.18. 18:08:34

Nekem a Pretty Fly a kedvenc Offspring számom. :P For a White Guy! xD És msnen támadj le azért a "hogy kell berakni a vidit" dologért.
És igen, örülni fogok, sz'al, gyúrjál rá. xD
Jobbulást, édesem. És amúgy az a haiku, naggggyon jó, ami után az emlékeidben kutattál. :D

Tadeshi 2009.11.18. 18:37:58

Sejtettem, hgoy az eredeti fog tetszeni. xDDD És jobbulgatok. ^^ Amúgy, az a haiku asszem az... augsztusi...? vagy nem tom melyik Mondóban volt. xD (Abban, amelyikben az Animaxes karakterek közül Kait mutatták be - neki hobbija a haikugyűjtés, és volt ott egycsó, és ez tetszett a legjobban. xD)
süti beállítások módosítása